MLADI NIŠKI TENISERI BELEŽE USPEHE, NINA KRSTIĆ DOMINANTNA

Datum objave: 04.07.2018. // Kategorija: Domaća scena
Nakon sjajnih rezultata tenisera i tenierski Teniske akademije Živković u starijim konkurencijama, niški tenis ima i mlade nade. Nina Krstić i u 2018. nastavlja pobednički niz. Nina ima 10 godina i takmiči se u konkurenciji do 10 godina, a samo je tokom juna igrala 5 finala. Nije bilo završnice turnira bez nje, a čak 4 je završila kao šampionka.
 
„Išla sam sa turnira na turnir, nije bilo lako da sve to uskladim, ali sam na kraju uspela da ovaj mesec završim sa fenomenalnim rezultatima.“ – prenosi utiske Nina Krstić.
 
Nina je početkom meseca osvojila titulu na Državnom školskom prvenstvu u Zaječaru, nakon toga je bila druga na međunarodnom turniru CHAMPIONS BOWL u Beogradu. Usledila su dva Otvorena prvenstva Niša na kojima je stigla do šampionskih titula. Poslednji u nizu turnir je odigran u Zaječaru gde je Nina bila bolja od teniserke iz Bora.
 
Pored Nine, u poslednjih mesec dana zapažene rezultate iz mlađih kategorija su ostvarili i Luka Stanković sa nekoliko šampionskih titula, tu su i Natalija Nikolić, Anastasija Cvetković, Radovan Petrović, Aleksa Vučković, Maksim Mitrović, Uroš Živković, Nadia Mladenović...
 
Ovim takmičarskim rezultatima TAŽ nastavlja da neguje kvalitet rada u pionirskoj i juniorskoj konkurenciji, sa posebnim aspektom na rad škole tenisa za najmlađe.