Komemoracija u TSS povodom smrti Jelene Genčić

Datum objave: 03.06.2013. // Kategorija: Vesti

Jelena_Gencic_komemoracija_07_

U Impuls holu na Novom Beogradu, gde se nalaze prostorije Teniskog saveza Srbije, danas je održana komemoracija povodom smrti naše istaknute bivše teniserke, nekadašnjeg saveznog kapitena Fed kup reprezentacije i velikog teniskog pregaoca i pedagoga, Jelene Genčić.

Jelena_Gencic_komemoracija_22_

U prisustvu rodbine, prijatelja i poštovaoca lika i dela Jelene Genčić na komemoraciji su se, dirljivim rečima oprostili, ispred Teniskog saveza predsednik UO TSS Toplica Spasojević, dugogodišnji najuspešniji savezni kapiten Dejvis kup reprezentacije Jugoslavije i lični prijatelj pokojne Jelene, počasni član UO TSS Radmilo Armenulić, dr Sava Zorić, ispred Teniskog kluba Partizan, dugogodišnji igrač i sekretar TS Partizan i lični prijatelj i saradnik Jelenin, Branislav Bane Vučetić, Tamara Lukšić-Orlandić. Na kraju Dijana Đoković, majka našeg i svetskog broja jedan, Novaka Đokovića pročitala je dirljivo Novakovo pismo, za oproštaj od prvog teniskog učitelja i osobe koja je malog Novaka otkrila na Kopaoniku i uvela u tajne igre u kojoj Novak trenutno nema premca u svetu.

Jelena_Gencic_komemoracija_01_

Sahrana Jelene Genčić je u Aleji velikana na Novom groblju u sredu 05. juna u 15 časova. Opelo će biti održano istog dana u 14,30 časova.

Jelena_Gencic_komemoracija_02_

više fotografija možete pogledati u fotogaleriji