Kecmanović i Nedeljković u finalu

Datum objave: 30.05.2012. // Kategorija: Vesti

Prvenstvo Srbije u konkurenciji do 14 godina na terenima TK Partizan u Beogradu 

miomir_kecmanovic2_za_sajt

Na slici: Miomir Kecmanović

U borbi za šampionski trofej Letnjeg državnog prvaka u konkurenciji 14 godina (za 2012), prvenstva koje se ove nedelje igra na terenima TK Partizan u Beogradu, sastaće se prvi i drugi nosilac takmičenja, Miomir Kecmanović i Aleksandar Nedeljković.

Višestruki šampion Srbije i Zimski prvak za 2012. Kecmanović (TK Kolonijal Sun) u polufinalu savladao je Miloša Radenkovića (TK Spin Beograd) 6:0, 6:1, do finala Miomir je izgubio samo dva gema. U 2012. Kecmanović je odigrao osam Tennis Evropa turnira u konkurenciji do 14 godina, zabeležio 14 pobeda i osvojio jednu titulu – Morris Goldsmith Tournament, Jerusalem (Izrael). Miomir je najbolji srpski teniser na Tennis Europe rang listi gde zauzima 16. mesto.

Milos_Radenkovic_za_sajt

Na slici: Miloš Radenković 

Drugi finalista, Nedeljković, član TK Spens iz Novog Sada, u polufinalu bio je bolji od Bodina Žarkovića (TK Partizan) 6:0, 6:4. Aleksandar na Tennis Europe listi zauzima 266. Mesto I ove godine je odigrao četiri turnira Tennis Europe do 14 godina, najbolji rezultat je četvrtfinale Subotica Opena koje je završeno 21. maja 2012.

Bodin_Zarkovic_za_sajt

Na slici: Bodin Žarković 

Finale dečaka u konkurenciji do 14 godina zakazano je za 31. maj 2012. na terenima TK Partizan, drugi meč od 11 časova.

Organizacija turnira i uslovi za takmičenje koje je mladim teniserima i teniserkama, učesnicima Letnjeg prvenstva Srbije u konkurenciji do 14 godina, obezbedio TK Partizan dobila je najviše ocene i sve pohvale.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na slici: Miomir Kecmanović