Deo NIS reprezentacije Srbije doputovao u Bangalore

Datum objave: 07.09.2014. // Kategorija: FED cup i DAVIS cup

MEČ PLEJ OFA DEJVIS KUPA SVETSKE GRUPE: INDIJA – SRBIJA ( KSLTA Tennis Stadium, Bangalore, India, 12 – 14. Septembra 2014)

NIS Dejvis kup reprezentacija Srbije nekompletna je u ranim jutarnjim časovima (nedelja 07.09.2014) stigla u  Bangalore (Indija) gde će se od 12. do 14. septembra 2014. kao gost u meču plej ofa Dejvis kupa Svetske grupe boriti protiv reprezentacije Indije za opstanak u Svetskoj grupi za 2015. godinu. Deo našeg tima stigao je u ovaj grad i odmah krenuo sa pripremama za ovaj težak meč. U Bangalore su u ranim jutarnjim časovima stigli Dušan Lajović, Filip Krajinović, Ilija Bozoljac, predvođeni selektorom Bogdanom Obradovićem, kao i ostatak tima u kome su fiziotarapeuti, doktor, tim manadžer....Nenad Zimonjić će se priključiti timu u ponedeljak.

NIS Dejvis kup selekcija Srbije, nakon kratkog predaha od višečasovnog putovanja do Indije, počinje danas sa treninzima (od 16 do 19 časova po Indijskom vremenu). To će biti prvi trening našeg tima u Bangaloru.

„Put je dobro prošao, imali smo sjajne konekcije, tako da je tim doputovao odmoran u Bangalore. Hotel je sjajan, domaćin nam je priredio sjajnu dobrodošlicu, na nama je sada da dobro radimo kao i uvek i da se najbolje moguće pripremimo za nas izuzetno važan meč protiv Indije. Došli smo nedelju dana ranije da bismo se maksimalno spremili, jer uslovi u Bangaloru su teški za igru zbog nadmorske visine koja je preko 800 metara, velika je vlažnost, igra se pod otvorenim nebom, i neće biti lako igrati. Ali, mi ćemo probati od prvog poena da dominiramo u tom meču.  Devarman i Brambri su rivali koji su pobedivi u singlu, a u dublu ćemo videti ko će igrati sa Zimonjićem “ – rekao je selektor NIS Dejvis kup reprezentacije Srbije Obradović.