Arhiva vesti - Sve vesti

Anđelina pobeda u TC Novak

Datum objave: 29.01.2018. // Kategorija: Domaća scena

Na terenima TC Novak u Beogradu održano je Prvenstvo Beograda u konkurecniji do 14 godina, devojčice, druga kategorija. 

U finalu kod rezultata 6:0, 1:0 Anđeli Lazarević meč je predala Maja Miščević. U polufinalu Anđela je bila bolja od Ive Krge 6:2, 6:0, dok je Maja pobedila Hristinu Ljubu 6:4, 6:2. 


Spremni za prvi trening u niškom Čairu

Datum objave: 29.01.2018. // Kategorija: FED cup i DAVIS cup
Dejvis kup selekcija Srbije okupila se u ponedeljak veče u Nišu u punom sastavu koji čine: Dušan Lajović, Laslo Đere, Nikola Milojević, Peđa Krstin, Miljan Zekić i selektor Nenad Zimonjić, kao i kompletan stručni štab. 
Tim Srbije je oran i spreman da u nedelji koja je pred nama, u kojoj će ugostiti u hali Čair u prvom kolu Svetske grupe Dejvis kupa 2018. selekciju SAD, pruži maksimum maksimuma i veruje da će u prepunoj dvorani doći do trijumfa nad gostujućim timom koji je favorit i koji je najtrofejnija reprezentacija u istoriji ovog takmičenja, sa 32 titule. 
Podsetimo, tim SAD čine: Sem Kveri, Džon Izner, Rajan Harison, Stiv Džonson i selektor Džim Kurijer. 
Prve treninge oba tima, Srbija i SAD, odradiće u utorak 30. januara 2018. godine. Teren je spreman, hala Čair blista, a igre mogu da počnu! 
 

Marijana Veljović - Glavni sudija ženskog finala singla AO 2018

Datum objave: 29.01.2018. // Kategorija: Međunarodna scena (ATP, WTA, juniori)
Izuzetna je čast biti deo tenisa u vremenu kada naši igrači postižu najviše rezultate..
 
Još je veća čast i zadovoljstvo kada po prvi put u istoriji, i nadamo se ne i poslednji, kao Glavnog sudiju imamo našu Marijanu Veljović!
 
Svaki komentar, svaka reč hvale bila bi suvišna u ovom trenutku.
 
Nama koji Marijanu znamo i koji sa Marijanom radimo već dugi niz godina ovo budi sećanja na trenutke kada je počinjala kao i svi mi...neskromno je reći...ali očekivali smo i nadali smo se da će to biti baš ona!
 
Marijana, i lično i profesionalno ti iskazujemo naše poštovanje i zahvalnost na tvom istinskom trudu i radu i svakako zasluženom mestu koje si imala u subotu.
 
Sigurni smo da je ovo jedno u nizu velikih Finala..
 
Mi ćemo se ponositi i uživati a tebi BRAVO i HVALA!
 
Sudijski Odbor TSS
 

Andrea trijumfovala na Top-Tenu

Datum objave: 28.01.2018. // Kategorija: Domaća scena

Na terenima TK Top Ten u Beogradu održano je Prvenstvo u konkurenciji do 12 godina, devojčice, druga kategorija. 

Do naslova šampiona stigla je Andrea Galin koja je u finalu bila bolja od Jane Premović 6:3, 6:0. U polufinalu Andrea je savladala Ivu Rafailović 6:3, 6:1, dok je Jana pobedila Milicu Zagorac 6:1, 6:2. 

 


Anamarija i Danijal osvojili Privilege

Datum objave: 28.01.2018. // Kategorija: Domaća scena

Na terenima TK Privilege u Beogradu održano je prvenstvo za devojčice i dečake u konkurenciji do 16. godina, druga kategorija. 

U ženskoj konurenciji trijumfovala je Anamarija Kovačević kojoj je meč finala kod rezultata 6:3, 2:0 predala Doroteja Petrović. U polufinalu Anamarija je savladala Lenu Karlovčan 6:3, 6:4, dok je Doroteja pobedila Teodoru Stefanović 6:1, 6:3. 

Kod dečaka trijumfovao je Danijal Muminović koji je u finalu posle velike borbe stigao do pobede nad Slobodanom Cvejovićem 6:2, 4:6, 7:5. U polufinalu Muminović je  savladao Aleksu Savina 6:2, 7:5, dok je Cvejović pobedio Veljka Krstića 6:2, 4:6, 7:5. 


Ela osvojila Prvenstvo Vojvodine

Datum objave: 28.01.2018. // Kategorija: Domaća scena

Na terenima TK Orange u Somboru održano je Prvenstvo Vojvodine za devojčice u konkurenciji do 12 godina, B kategorija. 

Pobednički pehar pripao je Eli Vasić koja je u finalu savladala Teodoru Kostović 6:2, 6:2. U polufinalu Ela je bila bolja od Teodore Budimir 6:1, 6:2, dok je Kostovićeva pobedila Anju Vujović 1:6, 6:2, 6:3. 


Haralampije šampion

Datum objave: 28.01.2018. // Kategorija: Domaća scena

Na terenima TK TAŽ održano je Prvenstvo Niša u konkurecniji do 14 godina za dečake, druga kategorija. 

Šampionski trofej osvojio je Haralampije Toskić koji je u finalu savladao Mateju Miloševića 4:6, 6:4, 6:4. U polufinalu Haralampije je bio bolji od Andreja Radojičića 7:6(7), 6:2, dok je Mateja pobedio Nikolu Jovića 4:6, 6:0, 6:0. 

 


Miladinović zaustavljen u polufinalu

Datum objave: 26.01.2018. // Kategorija: Međunarodna scena (ATP, WTA, juniori)

Drugi junior sveta, najbolji junior Srbije Marko Miladinović nije uspeo da se plasira u finale gren slem takmičenja u Mleburnu. Na juniorskom Otvorenom prvenstvu Australije Miladinović se u polufinalu borio sa Amerikancem, sedmim nosiocem ovog takmičenja Sebastijanom Kordom.

Nakon velike i izjednačene borbe Korda je stigao  do pobede stigao rezultatom 5:7, 7:5, 4:6. 


Danilovićeva u polufinalu

Datum objave: 26.01.2018. // Kategorija: Međunarodna scena (ATP, WTA, juniori)

Velika nada srpskog i svetskog tenisa, 17 - godišnja Olga Danilović plasirala se u polufinale turnira u američkom gradu Vesli Čapel koji se igra za nagradni fond 25.000 dolara. 

U četvrtfinalu Danilovićeva je savladala imenjakinju iz Ukrajine Olgu Jančuk 6:3, 1:6, 6:3. Za plasman u finale Olga će se boriti sa Amerikankom Frančeskom Di Lorenco. 


Olga u četvrtfinalu Vesli Čapela

Datum objave: 25.01.2018. // Kategorija: Međunarodna scena (ATP, WTA, juniori)

Mlada i velika nasa srpskog tenisa, šesta juniorka sveta Olga Danilović plasirala se u četvrtfinale profi turnira nagradnog fonda 25.000 dolara koji se igra u američkom mestu Vesli Čapel. 

U drugom kolu ovog takmičenja na Floridi Danilovićeva je savladala Belgijanku Tamarin Hendler 4:6, 6:1, 6:2. U borbi za plasman u polufinale Olga će se boriti sa Ukrajinkom, imenjakinjom Olgom Jančuk.