STATUSI TURNIRA

Datum objave: 05.02.2015. // Kategorija: Stranice

MOLIMO SVE TAKMIČARE KOJI ODJAVLJUJU TURNIRE NAKON ROKA ZA ODJAVU ( ČETVRTAK PONOĆ ) DA POŠALJU KOMPLETNO POPUNJEN FORMULAR ZA ODJAVU http://www.teniskisavez.com/turnir-info/formulari/ I LEKARSKI IZVEŠTAJ NA MAIL ADRESU odjava@teniskisavez.com

OVO VAŽI I ZA TAKMIČARE KOJI SE NE POJAVE NA TURNIRIMA IZ KALENDARA TENISKOG SAVEZA BEOGRADA BEZ OBZIRA NA DODATNU OBAVEZU KOJA SE ODNOSI NA PLAĆANJE KOTIZACIJE KLUBU ORGANIZATORU TURNIRA.

Takmičar sa dvojnim državljanstvom, koji poseduje i državljanstvo Srbije, ima pravo da igra na pojedinačnim Prvenstvima Srbije i na pojedinačnim Prvenstvima regiona, pod uslovom da ne poseduje međunarodni rang ili je minimum 3 meseca pre početka prvenstva zaveden na svim međunarodnim rang listama kao SRB. U protivnom takav igrač neće moće igrati Državno prvenstvo Srbije niti Prvenstvo regiona.


PRVO NEPOJAVLJIVANJE NA TURNIRU BEZ SLANJA GORE NAVEDENE DOKUMENTACIJE SE SANKCIONIŠE SA 4 KAZNENA POENA,SLEDEĆE NEPOJAVLJIVANJE NA TURNIRU BEZ OPRAVDANJA SE SANKCIONIŠE SA NOVIH 6 KAZNENIH POENA.
TAKMIČAR KOJI SAKUPI 10 KAZNENIH POENA U TOKU JEDNE KALENDARSKE GODINE AUTOMATSKI SE SANKCIONIŠE ZABRANOM NASTUPANJA NA SVIM TAKMIČENJIMA IZ DOMAĆIH KALENDARA U TRAJANJU OD 30 DANA.
KAZNENI POENI NE PODRAZUMEVAJU ODUZIMANJE BODOVA SA RANG LISTE TSS

 

Spiskovi takmičara koji su dobili WC od Stručnog odbora TSS za medjunarodne turnire ( objavljuju se najkasnije dan pred početak kvalifikacionog turnir​a